Borgsted Service

Tagrenderens - grundig rens af alle typer

Regelmæssig tagrenderens er vigtigt for at sikre, at der ikke opstår skader som svamp, råd og fugt i din ejendom. Borgsted Service foretager grundig rens af alle slags tagrender på Sjælland.

Tagrenderens

Tagrenderens er vigtigt for din ejendom

Tagrender fyldes jævnligt af snavs og blade, og det forhindrer regnvandet i at løbe væk fra din ejendom. Det skaber risiko for, at der opstår svamp, fugt og råd. Derfor er rens af tagrender en vigtig del af ejendomsvedligeholdelsen og må ikke forsømmes. 

Hos Borgsted Service har vi 46 års erfaring inden for ejendomsservice. Vi er derfor en kompetent samarbejdspartner, når det kommer til rådgivning om og udførelse af tagrenderens. Vi kører rundt til kunder på Sjælland og med en professionel tagrendestøvsuger fjerner vi alt skidt og snavs fra dine tagrender. 

Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser inden for 24 timer, og vi sørger for hurtig levering på alle services. Når vi er færdige med vores arbejde, sørger vi for at dokumentere resultatet og rådgiver dig til, hvordan dine tagrender fremover bør vedligeholdes for at sikre en sund ejendom.

Udfyld formularen

Få et uforpligtende tilbud